stoineff

Бекъм приключи с футбола

Бекъм официално приключи кариерата си във футбола.


На 38-години виртуозният халф на ПСЖ реши да приключи блестящата си кариера  три дни, след като отбора му триумфира с титлата на Франция .

Дейвид Бекъм  е първия от Острова, който има трофеи  от четири различни първенства. Преди Франция това халфът взе шампионски титли с Ман Юнайтед, Реал Мадрид и ЛА Галъкси.

Дейвид Бекъм приключи с футбола
Бекъм приключи с футбола
Ръководството на ПСЖ показа ясно, че е готова да плаща заплата и през следващия сезон, като лично президентът на Насер Ел-Келаифи изрази възхищението си от него.

Футболистът обаче реши да последва примера на Сър Алекс Фъргюсън и да се оттегли докато е на върха.

"Благодарен съм на ПСЖ, че ми предостави възможността да продължа. Но чувствам, че сега е точното време да прекратя кариерата си, играейки на най-високо ниво", 

заяви Бекъм.

"Ако ми бяхте казали докато бях малко момче, че ще играя и ще печеля трофеи с Манчестър Юнайтед, че ще водя с гордост с капитанската лента националния отбор и ще запиша над 100 мача и че ще играя за някои от най-големите отбори на света, щях да ви отговоря, че това е фантазия. Но аз съм щастлив, че осъществих тези мечти".



+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Спорт 3096463980828899003

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item