stoineff

Десет топ съвета за почистване на офиса


За тези от нас, които сме пълна скръб в шетането, понякога наемането на фирма за почистване седмично или дори ежедневно, просто не е достатъчно. Химикалка тук, парче хартия там, папки нахвърлени една върху друга на случаен принцип, яке висящо на един стол ... ни побърква, а все още пазим спомена от онова, преди няколко дни, чисто и подредено местенце. За това днес ще ви предложим няколко полезни съвети, които ще ви помогнат да оцелеете между посещения на фирма за почистване:

10. Ароматизатор:

Най-малкото ще докарва приятна миризма на чисто в офиса ви.

9. Дръжте наблизо кърпички за ръце:

Аварийните почистващи способи са особено полезни - винаги се случват непредвидени обстоятелства там, където най-малко очаквате. Това е много грешно мислене, че подобни кърпички са само за бебета и хора, които правят често "бели" на работното си място.

8. Приберете палтата, саката, вратовръзките и т.н.:

Ако не разполагате с килер, вземете си закачалки. Ако работите в една кабинка, дайте предложение, към управата, за обособяване на помещение, където всеки може да си поставя палтата, саката и др. Същото е като в една спалня в къщи - дрехи, които се трупат и поставят на произволни места, правят за отрицателно време бъркотия.

7. Вземете си четка за компютър, за да се отървете от прахта:

Мой приятел ми даде една от тези, като наскоро се превърна в новата ми любима играчка. Като човек, който яде на бюрото си, не само е необходимост, но и задължителен инструмент, който трябва да е винаги под ръка. С един прост замах на четката, трохите и прахта изчезват на момента.
Чистете регулярно, важно е за вас и за околните.

6. Съхранявайте храната в чекмедже / мини-ризер, изплаквайте често мръсните чаши:
 
Някои от нас трудно издържаме през целия ден, ако не сме хапнали нещо сутринта. За това, ако не успеем да го направим вкъщи, се случва да го правим на работното си място. Доста честно при това. Ето защо, обособете си местенце, в което да поставяте храните и напитките в него. Не е изключено да си оставам там както храна от обяд, така и "муниции" за дните, в които трудно отделяме време за хапване навън. Поддържането на чисто работно място е ключа към продуктивността на всеки един. Същото се отнася както за мръсните чаши, така и за забравените чинни отгоре на бюрото. Почиствайте ги веднага след употребата им.

5. Изхвърлете ненужните неща:

Стари документи, счупени химикалки, събиращи прах от няколко години, папки, които са там, защото са там ... ако не ги използвате, отървете се от тях.
 

4. Документи, хвърчащи листи, бележки:

Това е много важно. Картотеки съществуват поради някаква причина, нали? Използвайте ги!
 

3. Подреждайте и чистете редовно бюрото си:

Може да ви звучи невероятно, но колкото по-подредено е вашето бюро, толкова по-чисто изглежда и работното ви място. Не забравяйте това, поглеждайки към бъркотията.

2. Снабдете се с кофа за боклук и гледайте да е в близост до вас:

Това е голяма работа. Близостта е всичко. Колкото по-далеч трябва да отидете, за да хвърлите нещо в кофата за боклук, толкова по-рядко го правите, нали?  Не е нужно да е голям съд, просто нещо, което да седи в краката ви или до вас, на една ръка разстояние, както се казва.

1. Всичко на мястото си и място за всичко:

Тази поговорка важи за всичко, не само на офис помещенията. Или казано накратко - всичко трябва да си е на мястото. Подреждайте винаги, когато видите нещо нередно - купчина палта, шапка на необичайно място или други подобни. 

related

фирма за почистване 8344767897738312967

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item