stoineff

Цацаров: В прокуратурата разговори не се провеждат, а разпити

Сотир Цацаров Разпити прокуратура
Сотир Цацаров

„В прокуратурата разговори не се провеждат. В прокуратурата се провеждат разговори в процесуална форма, а те имат само един термин - разпити. "  

Каза Главния прокурор Сотир Цацаров относно изявлението на Бойко Борисов: "Разговаряхме, не е разпит, защото се надявам тази престъпна група, която организира незаконно подслушване на хората да прекрати"

Освен това:
"Всеки може да е правил собствен запис, но всеки от лицата отрича да е правил такъв запис. Мирослав Найденов категорично отрича да е осъществявал такъв запис, но не изключва хипотезата записът да е бил осъществяван чрез използване по технически начин на принадлежащо нему устройство - разбирайте мобилен телефон", уточни още Цацаров.


Главният прокурор каза, че Бойко Борисов, ексминистъра на земеделието Мирослав Найденов и вече бившия градски прокурор на София Николай Кокинов отричат да са правили записи на срещата, по която прокуратурата води следствие
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Политика 3386231825103346183

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item