stoineff

Google maps с нов интерфейс

Google maps

Американският технологичен гигант Google подготвя нов интерфейс на популярната си услуга за карти и навигация Maps. Това става ясно от блога Google Operating System, който публикува неофициални новини относно дейността на компанията.


Една от промените вероятно ще се състои в премахването на настоящата информационна лента встрани на картата, като вместо това информацията за даден обект ще се появява в поп-ъп прозорец при разглеждане на цял екран.

Новият дизайн е фокусиран върху самата карта – в много по-голяма степен спрямо сега, като навигационните инструменти (стрелки и увеличаване или намаляване на мащаба), ще заемат по-малко място.

Ще се появи и нова функционалност, която ще позволява на потребителите да филтрират резултатите от търсенията си така, че да имат бърз достъп до локациите с най-много препоръки или препоръчани от приятелите им в Google+.

Блогът е публикувал и изображения на бъдещия интерфейс, който изгелжда много по-въздействащо и е по-подходящ за браузване през мобилен телефон със сензорен екран.

Засега не е ясно кога можем да очакваме пускането на замислените промени. Напомняме обаче, че през следващата седмица (15 - 17 май) в Сан Франциско предстои Google I/O – ежегодната конференция на компанията, на която тя обикновено обявява новини за последните си продукти или иновации.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Онлайн бизнес 8986361669311463885

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item