stoineff

След жестокото убийство на Лий Ригби мюсюлманите в Англия живеят в страх

Лий Ригби
Лий Ригби

Лондон. От сряда насам, когато в Уулуич беше убит барабанчик Лий Ригби (вижте тук подробности), от различни части на Великобритания постъпват съобщения за престъпления от омраза срещу мюсюлмани.


 Организациите, работещи за намаляване на престъпленията от омраза съобщават за десетократно увеличаване броя на подобни нападения, съобщава вестник “Таймс ъф Индия”. „Фейт метър”, организация работеща за намаляване на екстремизма, съобщава, че е получила 150 оплаквания за престъпления от омраза в рамките само на 48 часа, а до преди това е имало 4-8 случая на ден.
Създадена от правителството гореща линия за док
ладване на престъпления от омраза не е спряла да получава сигнали от четвъртъка, след убийството в Уулуич. Полицията в Нортумбрия е арестувала трима мъж, част от Лига за защита на Англия, заради планове за провеждане на антимюсюлманско шествие в Нюкасъл. Те са обвинени в публикуването на расистки съобщения в „Туитър”.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Свят 6780145681019406087

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item