stoineff

Застреляха Мечан в колата му до Логото

Застреляха един от най - известните лихвари в Перник - Мечан. Към 1.30 часа снощи в близост до Лого - то в Перник убиха Венци Димитров – Мечан.


Мечан 34 годишен е забъркан в множество тъмни сделки и е единия от собствениците на "Лого" -то, в квартал "Изток". През 2008 година има друг опит за покушение над известния пернишко лихвар. Тогава стрелците не успяха да го убият.

Името му  е замесено освен в незаконно даване на кредити и в сделки с наркотици и оръжие.

По данни на МВР  сигналът за покушението е получен по-рано – в 00.55 ч. Покушението е извършено в автомобила на жертвата, който е прострелян в областта на главата. Незабавно е сформиран разследващ екип от служители на ОДМВР – Перник.

Извършен е оглед на мястото на инцидента и са предприети незабавни оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия. Образувано е досъдебно производство под прякото наблюдение на Окръжна прокуратура – Перник.

Мотивите за престъплението са много, а и според перничани "много майки е разплакал Мечан". Версиите са различни, от преразпределение на пазарите на наркотици в Перник, през лично отмъщение, до длъжник, който е имал да връща пари. Схемата на отпускане на кредити е била най - често срещу залог - недвижимо имущество, автомобил, или злато.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Перник 6231111141224334676

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item