stoineff

Откриват детска площадка за деца с увреждания в Южния парк

Детска площадка за деца със СОП в Южния парк

По случай Международния ден на детето 01 юни в Южния парк утре ще бъде открита уникална за България обществена детска площадка за игра и обучение, адаптирана за деца със специфични потребности.



Лентата ще прережат представители на Столична община, на държавната власт и дарители.

Иновативното съоражение се реализира по инициатива на „Сдружение Азбукари“ , с помощта на дарители. Тя е предназначена за деца между 3 и 12 години и се простира на терен от 350 кв.м. Всички игрови модули и образователни съоражения са изработени от материали, които са съобразени с последните световни и европейски изисквания. Настилката на площадката е от специални материали, дарени от фирма Химснаб 7004 и произведени специално за целта в Германия от фирма Melos.
Заповядайте на 01.06.2013 г. (събота), от 09:30 ч. на официалното откриване на новата детска площадка за игра и обучение, която се намира при Голямата поляна в Южния парк (вход откъм бул. П.Ю.Тодоров и бул. Гоце Делчев, след мостчето вдясно).

След официалното откриване на уникалното съоражение ще стартира второто издание на двудневния детски фестивал „Вярвам в теб!“, който ще се проведе на Голямата поляна в Южния парк. Концерт на млади таланти, спортни игри, любими български изпълнители и много подаръци са само част от изненадите, които организаторите са подготвили за всички деца.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини бг 4038762790063970655

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item