stoineff

Бивши съученици обвинени в изнасилване на 19 годишна в Якоруда

Бивши съученици обвинени в изнасилване на  19 годишна в ЯкорудаМомиче на 19-години от Якоруда пусна  жалба в полицията срещу трима свои бивши съученици. В жалбата тя ги обвинява в  изнасилване и отвличане , съобщава struma.com.

 П. Хаджиева е подала сигнал в местния участък  около 21 часа вчера . Момичето написала в обвинението,че  три момчета, които са били нейни бивши съученици я срещнали на улицата и я поканили да се разговорят и разходят с мотори. Тя се качила при единия останалите двама ги следвали.

В запустяла постойка край града я изнасилили един след друг.

Момчетата обявени в изнасилване са арестувани незабавно и са откарани  в полицията. Тяхната версия била доста по - различна от тази на момичето те разказали, че 19-годишната била от занаята и го правила срещу пари. Поискала 25 лева, за да и се полюбуват и се качила на мотора. Не е оказвала съпротива по време на "изнасилването", обаче младежите нямали 25 лева, толкова колкото тя поискала, дали и само 5 и затова тя се оплакала в полицията.

Случаят продължава да се изяснява.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 3571568609164892362

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item