stoineff

Стефка Маджарова е 19 годишното убито момиче, чийто труп извадиха от р. Въча

Стефка Маджарова убита
19 - гоишната пловдивчанка Стефка Маджарова е била убита

 Красивата 18 годишна пловдивчанка Стефка Маджарова е била убита. По първоначални данни вероятно извършителя на жестокото престъпление е бившия и приятел. 


Трупът на убитата Стефка изплува от реката в четвъртък край с. Кадиево. Заподозрян и арестуван е Валентин К. е , съобщиха от полицията в Пловдив.

Рибар попаднал случайно на трупа на младото момиче в коритото на реката. Той звъннал около 11 ч.  на тел. 112 и сигнализирал. Пристигнали полицаи от Стамболийски и пожарникари от Пловдив, които извадили безжизненото тяло.


След като е идентифицирана Стефка Маджарова, която била в неизвестност от сряда са арестувани двама души - млади мъже, които били заподозрени в деянието.  След това разследването се насочва съм Валентин - бивш приятел на Стефка. Година по-рано тя се разделила с него, но той не можел да се примири с този факт.

Според "Монитор" той продължил да следи всяка стъпка на красавицата чрез профила й във Фейсбук и така  разбрал, че има ново гадже.

Около 17 часа в сряда 22-годишният младеж се срещнал с бившата си любима. Според първоначалните данни той я пребил до канала в село Йоаким Груево, после я изхвърлил жива и тя се удавила. Бързотечащата вода я повлякла и ден по-късно я изхвърлила край Кадиево.

„Много добро дете, възпитано, ученолюбиво и красиво. Пълна трагедия. Тя никога не се е замесвала в неприятности с алкохол, дрога и лоши компании. Винаги е била за пример”, коментираха близки на почерненото семейство. Стефка завършила хореография в СОУ „Св. Кирил и Методий” в квартал „Запад” в Пловдив и на 21 юни е трябвало да получи дипломата си. Смъртта й потресе приятелите й, които изразяваха скръбта си в профила й във „Фейсбук”.

Заподозреният за убийството е задържан за 72 часа с постановление на прокурор от окръжната прокуратура в Пловдив. Срещу него е образувано досъдебно производство.

Валентин е живял няколко месеца на квартира в къщата на родителите на момичето в с. Йоаким Груево. Той бил работник във фирмата на бащата Никола, който развива бизнес с брат си със селскостопанска продукция. Семейството на момичето има апартамент и в Пловдив, където живеят постоянно. Дали квартира на Валентин, за да е близо до работното си място. Така той завъртял любовна афера с дъщеря им Стефка.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Пловдив 8189051611911274965

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item