stoineff

Камен Куката е с разцепена от мачете глава?

При масов побой в Несебърска дискотека, пострада Камен Куката. Според очевизци в мелето са участвали около 40 мутри, като засега не са известни причините за възникването на побоя.

Балбузанов
Камен Балбузанов

Камен Балбузанов – Куката е приет с прорезни рани в МБАЛ – Бургас тази сутрин. 

Той е опериран спешност веднага след като е приет в отделението по Неврохирургия, пише местното издание "Флагман".

 Масовото меле е започнало в дискотека „Час пик” тази нощ, Куката е приет в 5,30 часа. Според непотвърдена информация в боя е участвал и Митьо Желязков – Очите, има пострадала и друга важна личност, чието име за сега не се съобщава.

В побоя в несебърската дискотека участниците са били между 40 и 50 души. Мелето е започнало  в самото заведение, минути след като Азис е приключил своето изпълнение.

"Изведнъж от една от централните маси наскочиха няколко души и всичко стана за секунди, хвърчаха столове и бутилки. Не знаем колко са наранените, но кръв се лееше навсякъде”, разказа очевидец пред "Флагман". Той твърди, че вътре не можело да се разбере дали е Митьо Очите с охраната му, но ясно чувал, че най-много платени музикални поздрави е имало именно за човек с име Митьо.

Едно от първите покушения срещу Камен Балбузанов-Куката е опит за убийство пред дома му вечерта на 6 ноември 2008 г.

Охранителни камери са записали стрелба с Калашников,  автоматът засича, а след това килърът го гони почти 500 метра по улиците на Плевен, стреляйки по него с пистолет, но не успява да го улучи нито веднъж.

Камен Балбузанов – Куката - последни новини
Дачи е обвинен за стрелбата в плевенско заведение по
Балбузанов - Куката 
Освен на охранителнте камари две  момичета стават свидетели на опита за убийство, но те са са толкова афектирани от видяното, че дори не хукват да бягат от страх, че някой ще започне да гърми по тях. Покрай тях минава и съучастникът на стрелеца.

Видеозаписът е абсолютно автентичен, заснет от три охранителни камери пред дома на Балбузанов. Година по-късно Куката, който има общо 11 присъди - основно за хулиганство, отново става обект на покушението - този път в заведение в Плевен. Наемникът изстрелва в него цял пълнител от пистолет, улучва го три пъти, но Балбузанов оцелява. Общо 21 куршума са изстреляни по него в двата атентата.



+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини 7947113311832996489

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item