stoineff

Ужасна трагедия!: Три деца се удавиха на Кранево

Деца се удавиха в Кранево
Три деца се удавиха днес в Кранево

Последни новини: Три деца се удавиха на Кранево на 22 -ри малко след обяд. И трите момчета са от Тервел. И по неофициална информация децата са били на почивка. Ужасяваща трагедия, която разтърси страната ни преди броени минути, обиколи със светкавична скорост интернет пространството.. 


За ужасяващото бедствие съобщиха от  Областната дирекция на  МВР Добрич. Морето край Кранево е погълнало трите деца. Те са били момчета на възрст между 15 и 18 години.

Трупа на последното дете е изхвърлен снощи в 23.00 часа. В неделя екип от водолази и служители на Гражданската защита са успели да открият трупа на 15-годишното удавено момче, а малко преди полунощ е изхвърлено и тялото на 17-годишен младеж, посочват от полицията.

Според някои сведения, дънна яма, която не е била обозначена е станала причина за удавянето на децата.

За потресаващата трагедия съобщават от БТА. Информацията за случая е откъслечна и непотвърдена.  Според свидетели децата са влезли в морето с дюшек. Телата на удавените деца са откарани за аутопсия. Случая се разследва от властите.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 2559728392912853937

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item