stoineff

Мъж без книжка смаза шестмесечно бебе в с. Мадара

 Лекари се болят за живота на 6-месечно бебе след тежка катастрофа в село Мадара

Лекари се болят за живота на 6-месечно бебе след тежка катастрофа в село Мадара.


 Съобщиха от ОДМВР-Шумен.Мъжът управлявал автомобила е виновен за инцидента на ул. „Съединение“, а освен това не е имал шофьорска  книжка. Сигналът за произшествието е подаден вчера привечер 18.30 ч.

Полицейски  патрулен екип е пристигнал на местопроизшествието веднага.

Водач на Хюндай “Лантра” с добричка регистрация, който първоначално бил неизвестен, налетял на група деца на пътното платно. Той, обаче, не намалил скоростта. Блъснал бебешка количка, в което имало 6-месечно дете. След удара той натиснал газта и избягал.


Детето е откарано с екип на Центъра за спешна медицинска помощ в МБАЛ- Шумен. След преглед е установена фрактури на черепа и на лявата бедрена става. Настанено е в ОАРИЛ с опасност за живота.

След проведените бързи издирвателни действия от страна на полицията водачът е установен. Това е неправоспособният М.З. на 42 години от същото село. Мъжът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Образувано е досъдебно производство.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 4013378865926145010

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item