stoineff

Светкавица уби жена в Рибново

Светкавици и гръмотевициМълния уби жена в село Рибново. "Гръм е убил Атидже" е мълвата, която кара хората от селото да потръпват от страх.

Мълния уби на място 47-годишна жена и рани още двама души от фамилията . Трагедията стана при разразила се буря в тютюнева нива край гоцеделчевското село Осиково в понеделник около 19 ч.
Фамилията Куневи от Рибново била на полето, където сеела тютюн. Точно приключили, когато ги връхлетяла бурята. Те хукнали към автомобила си, но той затънал в калта и не могъл да потегли. Семейството се приютило под една круша в полето, но мълния ударила дървото.

На място е починала Атидже Кунева. С обгаряния по главата в болницата в Гоце Делчев е приета 25-годишната Кадрие (дъщеря на загиналата), както и 5-годишното момиченце също на име Кадрие. Съпругът на загиналата Рифат Кунев се е отървал с леки травми.

Състоянието на Кадрие и малкото момиченце е овладяно, съобщиха от местната болница. Не се налагало транспортиране до София.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 2898701934180328548

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item