stoineff

Орешарски ще даде подробности по казуса за правителствения самолет

Защо "Бистришките тигри" са летели с правителствения самолет, как е използван „Авиоотряд 28” и унищожени ли са заявките за тези полети. Отговорът на тези въпроси днес ще даде

Пламен Орешарски министър председател на България и ще участва в първия парламентарен контрол на 42-ото Народно събрание. Премиерът ще отговаря на въпрос на депутата от „Атака” Венцислав Лаков за полетите на бившия премиер Бойко Борисов и членове на кабинета му с правителствения „Авиоотряд 28” и унищожаването на заявки за такива полети.

Борисов е уличен от БСП и "Атака", че е злоупотребявал и е ползвал като авиотаксита въздухоплавателните средства. Вчера експремиерът се озъби от трибуната на парламента, че ги е използвал с оглед на неговата сигурност и за да успее да посети максимален брой обекти.

Скандален факт е, че той е позволил на отбора, в който рита - "Бистришките тигри", да използва правителствения самолет, за да участва в мач.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Политика 6237171347964519268

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item