stoineff

Внимание! Отново опитват да подменят исканията на протестиращите

Представиха декларация от името на протестиращите на Орешарски.

Ние не искаме това правителство да абдикира от проблемите, както направи предишното 


Повече от два часа министър-председателят Пламен Орешарски отговаряше на въпросите на над 70 представители на протестиращите в Министерския съвет, съобщиха от правителствения пресцентър.

Един от представителите на протестиращите връчи на Пламен Орешарски декларация от името на необвързани с политически сили и независими граждански организации.

„Ние не искаме това правителство да абдикира от проблемите, както направи предишното, като си подаде оставките. Ние искаме да останете и институциите и държавата да работят честно, прозрачно, както декларирахте и да решават текущите проблеми на хората и да възстановите малкия и среден бизнес", се посочва в декларацията.


Според гражданите, които са я подписали в сегашната кризисна ситуация не е от полза за народа да се правят нови избори и да се забавя решаването на социалните проблеми.

„Ние искаме да се съставят и веднага да заработят Обществените съвети към министерствата и парламента, с представители на гражданските организации, за решаването на жизненоважните проблеми", пишат още гражданите.

Сред подписалите се под декларацията са представители на - Коалиция на протеста, Федерация на свободните граждани, „Днес","Сила", Гражданско сдружение „Гласност", Сдружение „Живот за България", Национален форум „Обединение", „Промяна", Гражданско движение „Аз обичам Видин", Гражданско движение на протестиращите „Освобождение", Палатков лагер „Единство", Легия „Антимафия" и др.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

протести 3798711437956510912

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item