stoineff

Нашенец уби приятеля си и се похвали във Фейсбук

Станимир Дойчев уби Ивайло Иванов
„Готино е да удариш колата на някого, докато е паркирана. Наистина харесвам предницата си... прее**на? Надявам се да умреш, лайнар."


Ивайло Иванов почина в Чикаго САЩ след като беше 7-дни в кома, съобщава BG VOICE, цитиран от 24 часа.


Младият мъж е загинал след като ждипа му е ударен от друг българин - Станимир Дойчев. След като изпаднал в кома, състоянието му започна бавно да се подобрява. Въпреки това начало лекарите не даваха повече от 5 процента шанс Ивайло да се оправи. Майката на 31-годишния мъж трябваше да пристигне в петък преди поредната му операция.

Ивайло Иванов е пострадал миналия понеделник пред заведението Rog's в Шилер Парк.


Обвиненият за инцидента Станимир Дойчев е вече на свобода. Съдът му определи гаранция от 50 000 долара. Той е платил 10% от сумата ($5,000). Сега вероятно ще му бъде повдигнато обвинение за убийство по непредпазливост. Максималната присъда е 14 години затвор.

Според полицията Станимир се качил на своя "Лексъс", завърял гуми и блъснал паркиран "Джип Гранд Чероки". Колата отскачила и удрила Ивайло.

Пред следователите Станимир казал, че загубил контрол над своята кола. Полицейските маркери по пътя показват голямото пространство, на което се е разиграл инцидентът - от паркинга до улицата пред бара.

След катастрофата Станимир се прибрал, обадил се на свой приятел, че си ляга. Около 2 часа след полунощ на вратата му почукали полицаи и  го арестували.

Преди това на профила му във фейсбук се появил следният статус: „Готино е да удариш колата на някого, докато е паркирана. Наистина харесвам предницата си... прее**на? Надявам се да умреш, лайнар."


Във вторник вечерта този статус бе изчезнал от профила му. От полицията вече са изпратили официално искане до компанията "Фейсбук" да получат липсващата информация, съобщава още сайтът BG VOICE, който се списва в Чикаго.

Разследващите все още не могат да си обяснят причината за инцидента. Максималната присъда по новото обвинение е 14 години.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Свят 9130603578978511185

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item