stoineff

Осъдиха на доживотен затвор свиреп убиец, разфасовал и изгорил жертвите си

Владимир Бошнаков разфасовал жертвите си
Съдът постанови доживотна присъда на свирепия убиец
Владимир Бошнаков, който получи доживотна присъда без замяна от Софийския градски съд за убийствата на двама свои приятели кредитори, е изгорил не само тялото, но и главата на първата си жертва, след което я изхвърлил далеч от кладата. Това става ясно от мотивите на съда за присъдата.

Черепът на Явор Иванов беше намерен от случайни минувачи встрани от път далеч от мястото на кладата, край радомирското село Дебели лаг. Тя е горяла за кратко време с останалите части от тялото, след което е била извадена и преместена, пише в мотивите към присъдата.


На 2 април т.г. състав на СГС призна за виновен Бошнаков, че е умъртвил с особена жестокост Явор Иванов и Емил Даскалов. На 14 септември 2011 г. той разстрелял Явор в апартамента си в бл. 103 в жк „Надежда“, след като го извикал в дома си с обещанието да му върне 7000 лв., които му дължал. После го разфасовал, натъпкал го в чували и изгорил останките в местност край радомирското с. Дебели лаг, където живее баба му.

Емил бил убит по същия начин на 27 септември заради дълг от 16 700 лв. Той отишъл да си иска парите и повече не излязъл от апартамента на Бошнаков. Преди това обаче оставил на приятелката си две писма, ако не се върне. Разплитането на случая започнало, след като момичето занесло писмата в полицията. Тялото на Емил беше открито в чували в жилището на Бошнаков.

Жестоките екзекуции Бошнаков извършил, защото не можел да върне парите, които взел назаем от приятелите си. Предстои разглеждане на делото на втора инстанция от Софийския апелативен съд.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Перник 5956716020578569904

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item