stoineff

Влака Мездра - София смаза Опел



Влак, пътуващ от Мездра за София, отнесе лек автомобил „Опел Зафира" на жп прелеза до Лютиброд, съобщава tribali.info. Според Николай Стефанов от звено „Пътен контрол“ в Мездра нарушението е от страна на водача на лекия автомобил Красимир Кръстев. Той е преминал на червен сигнал през жп прелеза, но е успял да излезе от колата. Кръстев работи към железницата в Мездра и е на 58 години.

Служителите на реда обясниха, че от близо 2 месеца на прелеза е монтирана светлинна и звукова сигнализация, а бариерите са премахнати. Стефанов заяви, че влакът не се е движел бързо или с допустимата за отсечката скорост заради ремонтни дейности в участъка и за това инцидентът се е разминал без жертви и само с материални щети по колата. От удара са се огънали предните и задните десни врати и е счупено панорамното стъкло.

По думите на полицията при удара колата се е влачила около 50 метра по релсите. Час и половина след инцидента екип от гражданска защита от Враца успя да отстрани със специализирана техника колата от релсите.

На Кръстев е съставен акт. Той се е разминал без наранявания - само с уплаха, като отказа да коментира случилото се.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 5311888079731116067

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item