stoineff

Волен Сидеров нарече Мария Игнатова - проститутка

Волен Сидеров нарече Мария Игнатова "проститутка"

Волен Сидеров нарече Мария Игнатова "проститутка", а продуцентът Магърдич Халваджиян - "изключителен измекяр" 


по телевизия "Алфа" вчера по обяд, той каза: "Долни и подли измекяри като тези от „Господари на ефира” се гаврят с „Атака".

Там има една проститутка, която беше играчката на най-различни мутри през годините, Мария Игнатова се казва, която сега се опитва да иронизира нашето поведение. Сега се опитват да се гаврят и да иронизират това, че колегите ми сложиха някакъв плот от маса, да ме предпазват, който аз непрекъснато избутвах, и им казах, че не искам да ме предпазват и че няма нужда от това, че искам да говоря на тези, макар че срещу себе си виждах море от агресия и злоба. И сега се опитват някакви проститутчици, шантонерки такива, секс – играчки, на различни мутри през годините, преминавали от ръка в ръка, се опитват да се правят на артистки и актриси и да разиграват тези сцени като някакъв сарказъм”, коментира разпаленият Сидеров.

Според него в атаките срещу него стои продуцентът на предаването Магърдич Халваджиян, който "сега се гаври по поръчка на Бойко – там се плаща яко, и се гаври с нещата, които стават на улицата. На него само ще му кажа, че е един изключителен измекяр – Халваджиян за Бозаджян, просто така се е продал, така си е отворил бузите, че става жалък. Има други начини – съдилища и други начини, с които ще се разправяме с всички, които се гаврят с „Атака”," казани се лидерът на националистите.

 Маги Халваджиян веднага отговори от страницата си във Фейсбук:

 "Заради хора като този политик, сме на такъв хал и ме е срам , че живея и работя в тази страна. За съжаление това е лицето на българския политик: АРОГАНТЕН, ЗЛОБЕН, МАНИПУЛАТОР И ЛЪЖЕЦ!!! През десет годишното си съществуване " Господари на ефира" не се потдадоха на манипулации, заплахи, подкупи и изнудване. Останаха верни на принципите и съвестта си. Сутрин аз виждам в огледалото един почтен и честен човек. Вие какво виждате сутрин в огледалото, господин Сидеров??? В последните 15 години с работата си съм се опитвал да показвам доброто, да уча младите да бъдат добри и състрадателни. Вие на какво ги учите? Трябва да се срамувате господин Сидеров! Ще се видим в съда, защото ако имам нещо, то е доброто ми име и няма да позволя, човек с морал като вашия да го опетнява," пише продуцентът.

На страницата си той е публикувал и реакцията на приятеля на Игнатова Димитър Рачков, според когото "този човек трябва да се освидетелства”. Рачков се зарича, че няма да остави думите на националиста без последствие
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Политика 6644483028186789035

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item