stoineff

Защо трябва да ?!

Дойде време за 3 - тата подред статия на "Интервю", която да се бори в конкурса на www.Notebook.bg за спечелването на  лаптоп ACER.


zashto-acer www.Notebook.bg .
Снимка : www.Notebook.bg .
 В предишните две отбелязахме подробностите за играта, какъв е смисъла на SEM и какво означава тази абревиетура, но слабо засегнахме техническите характеристики на машините, а още по - малко пък на support - а, който оказва сайта www.Notebook.bg при закупуване на лаптоп от тях.

В тази статия ще отбележим основните причини поради, които всеки един рошил да си купи лаптоп трябва да купи точно ACER и то именно от www.Notebook.bg .

1. Защо ACER? 

- Техническите характеристики на Acer Aspire S7-391-73534G25aws са изумителни можете да ги видите тук . Купувайки този лаптоп, вие получавате една невероятна професионална машина на сравнително ниска цена - под 3000 лв. (Не опитвайте да ме контрирате, че това са много пари, говорим за лаптоп, с който ще си изкарвате хляба, а не за чат във Фейсбук).

- Ако това ви се струва скъпо и неоправдано винаги можете да си купите и най - малкия брат Acer Aspire V5-121-C74G50nkk за по - малко от 550 лв. Като въпреки енергоспестяващите елементи, за тези пари получавате двуядрен процесор със завидни показатели.

Когато ги сравните с другите марки (Опцията за сравнения я имате в онлайн магазина www.Notebook.bg) можете за разберете, защо функционалност, качество и цена са най - добрите при тази марка лаптопи.

2.Защо от www.Notebook.bg

Вече имате част от отговора. Добра 24 часова поддръжка на онлайн магазина, гаранционен сервиз, качествено обслужване... звучи като натруфена реклама затова спирам до тук. (не, че не е реклама де, но е истина)

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Технологии 7766702672377990005

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item