stoineff

Славчо Каферинов е екзекутирал с 3 куршума Спас Пенгьов, заради 130 000 лв.

Славчо Каферинов е екзекутирал с 3 куршума, Спас Пенгьов"Брат ми е убит от упор, но въпреки това Славчо Каферинов е стрелял втори път, след което го е ударил с някакво дърво. Предполагам, че Каферинов е извикал брат ми от къщи, тъй като сме от един град той е слязъл спокойно, без да предполага, че пред входа на дома си ще намери смъртта си", казва в интервю за Struma.bg, Марио и допълва, че притежава заведение в града, в което през нощта започнала свадата между двамата.

За убийството четете тук.

"В същата нощ Каферинов е пребил първо съпругата си, едно друго момче, след което влезе пиян в заведението ми и се изпокара с клиентите. За да не стане скандал, го изгоних, той ми налетя на бой. Всичко е записано на камерите в заведението", разказва братът на убития.

Според клиенти на кафенето полицаят е заплашил да убие брат ми, мен и братовчед ни, казва още Марио.

Марио Пенгьов е собственик на кафене „21 век" в центъра на Добринище. Една от версиите е, че повод за стрелбата е възникнал скандал между брата на убития Спас Пенгьов - Марио и полицая. Друга версия сочи, че до убийството се стигнало заради неуредени сметки между братя Бенгьови и бащата на полицая Славчо Каферинов. Според съседи убитият бизнесмен Спас не бил изплатил 130 000 лева на бащата на полицая, който бил шофьор във фирмата му. Това ядосало Каферинов и без да мисли за последствията, той дръпнал спусъка и застрелял от упор Пенгьов. Бизнесменът е убит с най-малко 3 куршума.

Жертвата е бил собственик на фирма за добив на инертни материали в местността "Лушин" в землището на Добринище. Двамата братя са криминално проявени. Баща им Петър е починал преди година, преди това е лежал в затвора.

Полицаят убиец е 31-годишният Славчо Костадинов, автоконтрольор от поделението в Банско.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 3359503806304706939

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item