stoineff

Два лева за свирка

За между 2 и 5 лева орална любов и 10 - тина лева бърз стандартен секс, можете да се спазарите това лято по родното Черноморие..

Жриците, предлагат услугата директно на улицата, са най-закъсали, съобщава д-р Станчев от общинската дирекция "Превенции". Историческото дъно на цените води от своя страна и до увеличаване на сексуалния трафик зад граница, предупреди д-р Станчев.

Традиционно пък стриптийз баровете по морето "предлагат" и консумация след индивидуалния танц в менюто си. "Предлаганото изпълнение се предлага в друго помещение или в извънработно време", обяснява шефът на общинската дирекция "Превенции" Светлана Коева.

От дирекцията очакват трафикът на проститутки да се засили през август, когато е пикът и на алкохолния туризъм, но секссеанс в клуб или апартамент няма да струва повече от 50 лева.

Хотелиери пък потвърдиха, че минали лета същата услуга е струвала с 20-30 лева отгоре. Икономическата криза обаче води до истински трагедии, тъй като родители от бедни села доброволно пращали дъщерите си, за да изчистят дългове към лихвари.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини бг 6707917173458197492

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item