stoineff

Как да се погрижим за своя таблет

Как да се погрижим за своя таблет

Таблетите са изключително компактни, подходящи за забавления и удобни за пренасяне на различни места.

 Същевременно с това, този тип устройства са много крехки, най-вече заради своите touch-screen екрани, които са изключително нежни и при невнимание е твърде вероятно да се повредят и да откажат да функционират правилно.

Ето защо, трябва да знаете как да се грижите за своя таблет – за да избегнете опасността от повреждане по Ваша вина.

Като за начало, би трябвало да докосвате таблета само с чисти ръце.
Има доста хора, които обичат да се хранят, докато са пред лаптопа или компютъра си. Тази практика, обаче не е никак препоръчителна при използването на таблет, тъй като може да навреди на touch екрана, който докосвате с ръце. Затова преди да използвате своето устройство се уверете, че ръцете Ви са добре почистени.

Не оставяйте таблета си да прашасва.


Въпреки, че повечето притежатели на тази модерна „джаджа“ не я оставят намира, все пак е възможно да се прояви небрежност и съответното устройство да бъде подложено на неблагоприятни условия, най-вече свързани със зацапвания от прах, при които също има опасност от повреждане на таблета.

Използвайте калъф

Употребата на калъф е идеалния вариант, който да Ви помогне да се справите с евентуалното прашасване на Вашето устройство, което от своя страна би могло да допринесе за повреда на таблета или забавяне при извършване на функциите му.

Скрийн протектор (Screen protector)


Задължително използвайте такъв! Цената не е висока, а и подобен аксесоар, може да се открие почти във всеки магазин и най-вече онлайн магазините за таблети. Чрез скрийн протектора, Вие ще предпазите своя таблет от надрасквания и други евентуални наранявания, които също биха могли да попречат на работата и правилното функциониране на Вашето устройство.

Не изпускайте своя таблет!


На всеки понякога се случва нещо да му се изплъзне от ръцете. Когато използвате своя таблет, обаче, внимавайте! Има доста реклами и промо клипове, според които някои модели таблети са дотолкова издръжливи, че при изпускане и удар в земята не им биват нанасяни никакви вреди. Това не трябва да Ви успокоява, защото дори и да не се развали при удар Вашето устройство, то със сигурност ще се появи някой дефект, тъй като този тип устройства са много нежни и крехки.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Технологии 2992595113766937525

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item