stoineff

Може ли ГЕРБ и БСП да управляват заедно?



В коментар, че не всички в БСП стоят зад лидера си, Борисов заяви: „Сутринта слушах Добрев, Алгафари, вчера Първанов, Кадиев, Татяна Дончева, Близнашки и всички казаха много по-остри неща дори от тези, които ние сме изговорили. Във всички случаи, в БСП има мъдри и нормални хора, които като гледат тези безумни назначения, които продължават да се правят, сигурно им е много неудобно и разбират, че след това ще е катастрофа за БСП на изборите. Те го разбират и са се вкопчили във властта поради тази причина. Ако направят избори днес, може да имат донякъде добър резултат, но ако закъснеят, действително ще бъде тежко за тях”, посочи Бойко Борисов.
На въпрос дали ГЕРБ ще влизат в парламента, Борисов каза: „Надявам се да подадат оставка, иначе аз не знам как да се идва на работа в тази обстановка”.
Той каза, че искат оставката на председателя на парламента Михаил Миков, но няма кой да я гласува. „Трите партии са се вкопчили една в друга и нищо, че не го признават – Атака яростно ги защитават”.
„Виждам, че те изобщо не забелязват, че има протести, че има хора, които не са съгласни с тях, че има огромна непредставителност на българските граждани в управлението на страната и в парламента. Търсят вина в ГЕРБ”, подчерта Борисов.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Политика 383730198328493458

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item