stoineff

Мъж си направи сепуко с нож за сирене в центъра на Бургас

Павел Поповски си направи публично харакири посред бял ден, с ножа за сирене в магазин за хранителни стоки на ул. "Оборище" № 95 в Бургас. Драмата се разиграла около обяд вчера.

Малко след 11 ч. 36-годишният мъжвлязъл в супермаркет "Сидония" и поискал от продавачката ножа за сирене като обещал, че след минути ще го върне. Вместо това излязъл пред магазина и забил острието в корема си, направил няколко крачки и отново се намушкал. Фатален се оказал третият път, в който Павел успял да вкара ножа толкова дълбоко в стомаха си, че острието излязло откъм гърба му.

36-годишният Павел Поповски е снабдител в "Нефтохим Бургас".  В момента негови близки го изпращат в Гробищния парк в Бургас. Поповски живеел на улица "Оборище" 109, вх. А, на около 200 метра от мястото на което се е самоубил.

Според съседи той и семейството му са били много стабилни и уравновесени, пише flagman.bg.

От няколко години обаче нещата в апартамент 8 на етаж 5 не вървели. Майката на Павел Поповски починала преди 3 години от рак на бъбреците. След това баща му - Николай Поповски получил на два пъти инсулт и е неподвижен. Той дори няма да отиде на погребението на сина си.

Това самоубийство не е от недоимък. Семейство поповски винаги са имали много пари, бащата е пенсионер от Нефтохим Бургас. Пенсията му е 700 лева. Семейството имало и наследствен имот в Созопол, където построили хотел. Братът на Павел е семеен и има бизнес. Току що разбрахме, че Павел Поповски напуснал Нефтохим, за да стане технически ръководител на голям строеж. Поповски е изкарал 3 години във ВИАС, но не е завършил висшето си образование. Не е оставил предсмъртно писмо и не е казвал на брат си, че има проблеми.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини бг 8234084284413299478

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item