stoineff

Нагла и пияна фолкпевица катастрофира тази сутрин

Фолкпевицата Траяна
Траяна е карала с 1.11 промила алкохол в кръвта, което е и вероятна причина за катастрофата


Тази сутрин рано е катастрофирала фолкпевицата Траяна. Това е станало между Слънчев бряг и Свети Влас, съобщава flagman.bg. 


Според изданието чалгаджийката от Исперих е дала положителна алкохолна проба - 1,11.
Свидетели на катастрофата твърдят, че към 3 часа брюнетката от "Пайнер" пътувала със собствената си "Тойота"  от Слънчев бряг  в посока Свети Влас. Изведнъж, както се движела в лявата лента, решила да направи маневра и рязко да завие в обратна посока, за да се върне.

Изобщо не съобразила ситуацията и възможностите си видяла и се забива в "Опел Зафира", който се е движил в насрещното платно.

"Така блъсна човека, че едва не го уби. Беше грозна картина. Изскочи от колата и започна истерично да вика и да се кара. Дойдоха полицаите, с които също започна да се кара", разказват очевизци.

Пробата с дрегер показала, че фолкпевицата се е качила зад волана с 1,11 промила алкохол в кръвта. При 1,2 промила Траяна отиваше на съд за шофиране в нетрезво състояние. Сега само ще ѝ вземат книжката.

Всичко това става няколко часа след като почина 6 годишната Елена, която пострада при касапницата на Цариградско шосе преди няколко дни, когато отново пиян шофьор помете хората на софийска спирка.

Още по темата: Юридическа защита на пострадали при катастрофи

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини бг 940793934446781032

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item