stoineff

Изчезналата Пламена от Русе вероятно е била изнасилена и убита от мъж на име Джалил

Пламена Магдалинова Стефанова
Скрииншот със снимката на Пламена
от ФБ Страницата https://www.facebook.com/lipsva.bg

Убийство и последвало самоубийство разтърси Русе и целия регион вчера и днес. Убита и вероятно изнасилена, преди убийството е 20 годишната Пламена Магдалинова Стефанова, която изчезна преди няколко дни.


Телефонен разговор - внезапно прекратен е спомогнал за разплитането  на убийство и последвало самоубийство, съобщава местното издание Ruse-news.com.

В около 1.30 през нощта вчера мъж подава сигнал на тел. 112, че докато водел разговор с приятелката си по мобилен телефон, същата изпищяла и връзката с нея прекъснала. Незабавно били проведени издирвателни мероприятия, в резултат на които в къща на бул. „Липник“ 65а бил открит трупът на изчезналото момиче, с прободна рана на него. При последвалия оглед в приземния етаж на къщата бил намерен трупът на живеещия на адреса 32-годишен мъж.

Единият труп е на 20-годишната Пламена Магдалинова Стефанова, която нейни приятели от няколко дни издирваха чрез Фейсбук.

 По неофициална информация, по тялото на младата жена имало следи от насилие, преди убийството е била изнасилена. В момента криминалисти от ОД МВР в Русе извършват вторичен оглед на мястото на трагедията. По неофициална информация, убиецът се казва Джалил, бил е криминално проявен, изтърпявал е присъда в затвора.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 414303484710281314

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item