stoineff

Последни новини от рудник Ораново

Последни новини. Продължават спасителните дейности за изваждането на двамата затрупани миньори в рудник „Ораново".


 Търсенето им продължило цяло нощ, но до този момент те не са открити. Директорът на ОД МВР Благоевград комисар Георги Костов заяви, че спасителната операция ще продължи, докато не се открият затрупаните миньори. Той посочи, че е установен режим на работа, който не е прекъснат през цялата нощ, съобщи „Фокус".

Между 25 и 30 души работят в екип на смени за спасяването на затрупаните миньори от рудник „Ораново" в Симитли. Това съобщи директорът на Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението" главен инспектор Георги Пармаков. В момента се копае усилено, но все още няма резултат. Акцията продължи цяла нощ без прекъсване. Кметът на община Симитли Апостол Апостол отбеляза, че до този момент няма нова информация по случая и работата по издирването на двамата миньори продължава.

Четирима миньори бяха затрупани при инцидент вчера в рудник „Ораново". Двама от тях са загинали и телата им бяха извадени. Акцията за изваждането на другите двама миньори продължава вече почти денонощие.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 4823645622164950443

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item