stoineff

Изпълнителния директор на Samsung Дейвид Юн (David Eun) оцеля в самолетна катастрофа


David Eun samsung

Тази нощ самолет катастрофира в Сан Франциско. 20 души са приети в болница, 10 от които в критично състояние  . Самолетът - Boeing 777 е изпълнявал полет от Сеул до сан Франциско, който към момента на инцидента е продължил 10 часа и 23 минути. На борда е имало 290 души.

Един от пасажерите на борда е бил Дейвед Юн изпълнителен директор на Samsung, който и пръв публикува снимка и новината за катастрофата в Twitter. Ето последното съобщение, което е написал:

Just went through customs. Adrenaline rush is subsiding. Just trying to process all this. Really glad that most everyone I saw seemed ok, with just a few minor injuries. Thinking a lot about family and friends right now...
— @David Eun

Преди това изпълнителния директор пуска още няколко съобщения ето превода им:

Противопожарни и спасителни екипи навсякъде. Евакуират на потърпевшите. Не съм се чувствал по този начин от 9/11. Опитвам се да помогна на хората да запазят спокойствие. Дишай дълбоко ..

А ето и първото съобщение, както и снимката, която за броени секунди обиколи света на Дейвид:

David Eun samsung plane crach

CBS news съобщава за две жертви и допълва, че официалната информация е че на борда на самолета са пътували 307 души. Самолетът се е разбил при кацане. 181 човека са настанени в болници, а състоянието на поне 49 е много тежко.От държавната болница съобщават, че са приели 52 - души, сред които и 11 деца. Състоянието на едното дете е критично според говорителката на болницата Рейчал Каган.

Asiana Airlines (компанията собственик на катастрофиралия самолет) излезе с изявление, за вписания брой на пътниците и техните националности: 77 корейски граждани, 141 китайски граждани, 61 граждани на САЩ и един японски гражданин

Сред китайските граждани са учител и 34 ученици.
Според ФБР - засега няма признаци, за терористичен акт. Националният съвет по безопасност излезе със заявление, че ще изпрати екип от следователи в Сан Франциско, които да разследват катастрофата. Говорителката на NTSB Kelly Nantel заяви в събота, че лично председателя на NTSB Deborah Hersman ще оглави екипа.

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Свят 6387122379653652558

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item