stoineff

Ани Цолова и Виктор Николаев в се местят в НОВА тв.

ani-colova-i-viktor-nikolaev

Изчезването на Виктор Николаев и Ани Цолова от ефира на bTV и преминаването им в НОВА тв. предизвика появата на нова клюка, или слух!

 Според някои медии водещите на предаването "Тази сутрин" не са напуснали доброволно. Негласна причина за уволнението им е интревю с Пламен Орешарски, в което Виктор и Ани откровено се гаврят в национален ефир с премира.

Изпълнявайки служебните си ангажименти на журналисти и водещи, Виктор Николаев и Ани Цолова попитаха над 10 пъти едно и също нещо министър-председателя - Защо е подкрепил кандидатурата на Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Орешарски увърта, но конкретен отговори не даде. Това обаче е станало повод за бързото излизане на двамата водещи в "отпуск".

Официалното изявление на bTV за спирането на предаването „Тази сутрин”, гласи, че "Ани Цолова и Виктор Николаев имат нужда от качествена почивка и точно затова са пуснати в платен годишен отпуск по едно и също време" - твърдят от ПР отдала на медията. Никой не дава обяснения защо не са намерени хора, които временно да водят един от най-гледаните сутрешни блокове.

Отделно става ясно, че двамата ще започнат работа в конкурента на БТВ - НОВА телевизия.

Един от най-успешните тандеми от малкия екран ще води ново публицистично предаване в ефира на медията.

Това съобщиха официално от "Нова броудкастинг груп" (Nova Broadcasting Group).

От Би Ти Ви пък съобщиха:

"Днес екипът с голямо съжаление научи, че дългогодишните водещи на "Тази сутрин" Ани Цолова и Виктор Николаев са избрали да продължат професионалния си път в Нова телевизия. Сърдечно им благодарим за прекрасната работа и проявения професионализъм! Винаги ще останем техни приятели и им желаем на добър час!"

Дали двамата са изгонени от БТВ, или просто са получили по - добра оферта от НОВА тв. вероятно скоро ще узнаем.

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини бг 3839818310058931173

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item