stoineff

Ужасяваща катастрофа в Кресненското дефиле - четирима загинаха, а трима са ранени

Загиналите в катастрофата са от Перник
Смачканото Рено Еспейс, в което са пътували
загиналите хора

Четирима загинаха, а още трима са ранени, при катастрофа в Кресненското дефиле. Хората, които са загинали са от Перник и са се връщали 


от Гърция след като били 3 месеца на гурбет.

Загиналите и ранените са едно семейство баща, майка, деца, дядо и баба.


15-годишното дете е излетяло от колата и тялото му е открито на няколко метра встрани. Другите трима загинали са бабата, дядото и бащата на починалото на място дете. Ударът е станал между ТИР и Рено Еспейс.

В Благовградската болница са приети момче на 10 години, младо момче и жена, която е и най - тежко пострадала с огромна гръдна травма, другите двама са в шок.

Спешните екипи в Благоевград обработват раните на пострадалите, преди минути оттам съобщиха, че никой от ранените не е с опасност за живота.

ТИР - ът е с регистрация ВРАЦ , а Еспейс -а  с пернишка. Свирепата катастрофа е станала минути след 18 ч. Шофьорът на Рено - то е предприел неправилно рисковано изпреварване, което е и причината за катастрофата.. Той не е съумял навреме да се прибере в своята пътна лента и се е забил челно в камиона. Липсата на спирачен път е показателна за зверския удар.

Пожарникари със специализирана техника се налага да режат автомобила , за да   измъкнат труповете на загиналите. На място са пристигнали шефовете на КАТ и на Пътно управление. Колата не е горяла, както бе съобщено първоначално.

Пътният началник Иван Кунев обясни, че чакат следствена група да извърши оглед на местопроизшествието, след което ще бъде вдигната колата и пътят ще бъде разчистен.

Още по темата:  Юридическа защита на пострадали при катастрофи

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Перник 3153079613664407261

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item