stoineff

Кубанеца на косъм от смъртта след тежка катастрофа

Кубанеца катастрофа Джип -мерцедес МЛ 500
Смазаният „Мерцедес" ML500, който е спасил живота на Цецо Филчев -Кубанеца. сн. Трибали

В жестока катастрофа около 14:00 ч. популярният в цялата страна Цецо Филчев - Кубанеца смаза  джипа си в близост до  село Девене - врачанско. 

Кубанеца, е влязъл с много висока скорост в  завой на перфектно асфалтиран път в посока Монтана към Борован и след като не е успял да го вземе, се е търкалял над 150 метра с джипа си - „Мерцедес" ML500, благодарения на, екстрите на който е оцелял съобщава местното издание Трибали.

Според свидетели катастрофата е изключително тежка и цяло чудо, че няма жертви.

Луксозният мерцедес е тотално смачкан.  Паднал е в близката слънчогледова нива. Кубанецът е пътувал сам вероятно към Плевен, където съпругата му Красимира го е чакала да се прибере.

Филчев е откаран в болницата в Криводол, а след това  лекарски екипи го преместват в Монтана. Според  дежурните в спешното в областния град, вече му е направен рентген. Кубанеца е с охлузвания и други дребни наранявания, но общото състояние на пациента е стабилно.

Кубанеца е бивш борец, който доста време работи за убития Илия Павлов. Във времената в които Павлов е все още жив, Кубанеца върти  казината и хазарта на "Мултигруп", а след разстрела на мултимилионера, продължава да се занимава с хазарт. В момента Цецо Филчев притежава  хотел „Огоста" в Монтана и държи някои от казината във Враца, Монтана,  Плевен и други градове.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 5041820396861305523

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item