stoineff

Още две жертви взе морето

Морето

Още двама се удавиха по родното Черноморие. 57-годишен мъж се е удавил на неохраняем плаж в Царево, а 22-годишен намери смъртта си на централния плаж в Приморско, съобщиха от полицията.


Рано тази сутрин мъж се удави на Северния плаж в Бургас. Все още не е ясно дали мъжът се е самоубил или е попаднал в подводна яма. От полицията подозират, че може да е получил и инфаркт.

Около 16:05 часа вчера в Районно управление „Полиция" - Царево е получено съобщение за това, че в неохраняемата зона на Попския плаж в Царево, се е удавил 57-годишнен мъж с инициали С.П. от Видин.

Трупът е откаран за аутопсия в МБАЛ - Бургас. По случая е образувано досъдебно производство.

Около 06:00 ч. тази сутрин в полицията в Приморско е получено съобщение за удавен мъж на Централния северен плаж в Приморско - установено е, че това е 22-годишен мъж с инициали Н.Н. от село Ракево, област Враца, който при изваждаенто си от водата все още е бил жив, като му е оказана спешна медицинска помощ.

Откаран е в Центъра за спешна медицинска помощ за допълнителни реанимиращи действия, но след пристигане в центъра мъжа починал.

Трупът му е откаран в МБАЛ - Бургас за извършване на аутопсия. По случая е образувано досъдебно производство.

Спасителите предупрееждават, че морето в средата на август е опасно, има и мъртво течение. Летуващите не трябва да ходят на неохраняеми плажове, трябва да спазват сигнализацията.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини бг 6846608696552817196

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item