stoineff

Летяща кола по - скоро реалност..

Flying Car


Американската компания Terrafugia  e заета с работата по пускането на първата в света летяща кола за масова употреба от 2006 г. насам. Наскоро компанията обяви нов модел, наречен TF-X, който ще стартира вертикално, лети като частен самолет и кола като кола.
Flying Car

Според Terrafugia, "експлоатация на TF-X ™ превозното средство трябва бъде статистически по-безопасно от шофиране на съвременните автомобили" Що се отнася до ценообразуването -"Много  вероятно е ,  TF-X ™ да бъде бъде по-скъп, отколкото  "нормална кола", поради по-високите разходи на използваните на олекотени материали, но с инвестиции в автомобилната мащаби на производство, по-ранни изследвания показват, че е възможно, че крайната точка на цените  да бъде приблизителна с тази на висок клас луксозни автомобили."
Flying Car


Възможно ли е това да е бъдещето за автомобилите ? Искате ли да купите един? Споделете какво мислите в коментарите по-долу.


+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Технологии 3901596632210824450

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item