stoineff

Кобрата смаза Тигъра и чака Кличко

кобрата победи тигъра

Кубрат Пулев чака Кличко. Българинът защити Интерконтиненталната си титла и вече е следващият претендент на Владимир Кличко, който трябва да надвие Александър Поветкин, за световната титла. Кобрата победи по точки в 12 рунда американеца Тони Томпсън-Тигъра на галавечер в немския град Шверин. Изключително мощна българска агитка подкрепяше Пулев през цялото време. Това беше победа №18 в 18-ти мач за Кубрат Пулев. Този успех означава, че българинът е претендент на Владимир Кличко за световната титла. В началото на петия рунд Кубрат Пулев опита атака с два бързи десни. Американецът сякаш се измори и почти свали гарда си, което доведе до силен десен в главата му. Петият рунд беше изцяло за българина. В шестия рунд Пулев демонстрира страхотна бързина и започна да притиска американеца до въжетата. При оставаща минута до края Тигъра се съвзе и направи серия от десен и ляв, които пласира в главата на българина. В края на рунда Пулев се развихри, притисна съперника до въжетата, като имаше удари дори след гонга.

В седмия рунд реферът за кратко изпусна двубоя, Тони Томпсън не чу предупрежденията му и продължи да удря българина при знак „Стоп“. Американецът започна да увисва на тялото на българина. След това съдията предупреди Пулев, а мачът се изнерви заради действията на Тигъра, който не чуваше нарежданията на съдията. В началото на осмия рунд Томпсън пласира точен десен в главата на Пулев. В края на осмия рунд американецът приклекна на земята, а десетина секунди по-късно отново се намери на земята и едва се изправи, опирайки се на въжетата.

000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001.jpg В началото на деветия рунд нашето момче направи няколко десни прави в лицето на 41-годишния ветеран. След това Кобрата се активизира, а американецът падна на земята. Съдията обаче не даде нокдаун и не започна отброяване. Пулев нанесе убийствен десен, който разклати американеца. Томпсън едва се държеше на краката си. В десетия рунд атаките на Пулев продължиха, а американецът само се крепеше на въжетата и бягаше от ударите. В заключителните секунди българинът притисна противника отново до въжетата и гонгът го спаси.

В 11-тия рунд ударите на Кобрата започнаха да влизат мощно в целта. Българинът спазваше дистанция и в удобен момент пускаше лявото си кроше. Секунди до края на рунда въжетата помогнаха на Томпсън да не падне от ринга след нова атака на българина.

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Спортни новини 1733045138521072300

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item