stoineff

Защо футболните фенове избират Футболан?

Футболан
Инфографика: www.scmp.com

Искате да покажете на приятелите си колко сте добър в познаването на мачовете, търсите място в интернет, където да обмените виждания или идеи с други запалянковци, но ви е нужно малко повече разнообразие и „дълбочина“ на игрите.


Това са само част от нещата, на които иска да отговори онлайн платформата Футболан.

„Майсторски предвиждания“ (Predictor) предлага възможността да проверите способностите си в една от най-популярните надпревари: познаване на мачовете и точните резултати от футболни двубои от водещи първенства, които сайтът предлага.

Освен нея порталът стартира и играта „Последният оцелял“ (Last Man Standing). При нея всеки кръг ще можете да посочвате само един отбор, от избрано от вас водещо първенство, който смятате, че ще спечели. Предизвикателството е гарантирано от факта, че всеки следващ кръг трябва да избирате нов потенциален победител.

Докато майсторските предвиждания са тест за доброто ви познаване на мачовете и способността да направите добра краткосрочна преценка, то „Последният оцелял“ е предизвикателство пред способността ви да мислите дългосрочно и стратегически.

Играта изисква добро познаване в дълбочина на съответното първенство, на програмата, на новините около отборите, на ред други детайли, така че да си гарантирате, че ще оцелеете по-дълго от останалите.

Без да искаме да ви изяждаме десерта, ще посочим, че с времето ще се тестват и нови игри и надпревари, като целите ще са, както да се предлагат разнообразни продукти, така и да се развиват по-дълбоки умения у играчите.

Благодарение на разнообразието си, платформата цели да достигне до максимално широк кръг потребители, както такива, които обичат надпреварите и предизвикателствата, така и до такива, които просто искат да тестват шанса си или да проверят как ще действа определена тяхна стратегия на практика.

Концепцията на сайта ще е изградена така, че освен класирането по точки, ще се раздават и медали при реализирането на определени постижения, така че всяка от „звездите“ на Футболан да получи полагащото се внимание.

Основният „актив“ на който платформата, обаче, възнамерява да разчита са качествените играчи. Подобно на футболните отбори, способността да привлечеш и задържиш най-добрите, ти гарантира интереса на „феновете“ и желанието на още по-качествени играчи да се изявяват при теб.



Затова Футболан ще се стреми да привлича и задържа най-качествените футболни експерти онлайн, като им гарантира силна конкуренция и като им създава предизвикателства трайно, с качествени и разнообразни игри.

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Спортни новини 2760559481241592450

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item