stoineff

Дърво смаза две коли в Пловдив. Цяло щастие е, че не убило играещи на близо деца


Изгнило дърво смаза два автомобила след като падна на паркинга пред блок 50 в пловдивския квартал „Тракия". Инцидентът е станал в 10:30 часа в неделя. На метри от там играели деца от блока, съобщава изданието "Под тепето".

Дънера паднал върху Фиат Типо, като го е почупил сериозно.Форд Ка намиращ се на близо също има щети. Стъклата на колите са потрошени, Фиатът е със смачкан покрив и усукано купе. Собствениците на автомобилите не са сигурни от кого трябва да търсят отговорност.

„Много от дърветата пред блока са изгнили. Това просто изпращя и се срина пред очите ни. Нямаше дори вятър. За състоянието на растенията сме писали жалба до районната администрация, но никой не ни обърна внимание. Трябва дърво да падне и да смачка човек някой да реагира ли", коментират живущите в блока.

Пожарникари се явили на мястото вчера по обяд. Нарязали дървото, което било на височина до петия етаж. Тази сутрин роми обрали дървения материал, а клоните все още се валят по паркинга.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Пловдив 1255537312305915257

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item