stoineff

Матраци НАНИ - мнения


Винаги, когато решите да сменяте матрака си е добре да напишете в търсачката „Мнения за еди кой си матрак”.. в случая с моята съпруга решихме да сменим матрака си просекохме мненията и предпочитанията си и стигнахме до една марка – „НАНИ”. Започвам да казвам защо.

От гледна точка на жена ми:

1. Не мирише.
2. Модерен е.
3. От естествен памук е.
4. Има антистатични свойства.
5. Осигурена е циркулация на топлината и не се поти тлялото в него.

От моя гледна точка:

1. Здрав е.
2. Удобен.
3. С мемори пяна.
4. Лягал съм на такъв на гости у братовчед ми и спах перфектно..

Веднага след като доставиха у дома матрака „НАНИ” , комшийката казала на жена ми, че на нейна братовчедка - приятелка, имала същия такъв и той не бил здрав, деформирал се лесно и незнам си какво още. .. Жената това го каза толкова бързо това, че неправо не можех да повярвам, че изрече толкова думи в минута. Аз разбира се знаех, че в това няма и думичка истина защото бях изчел доста преди да го купя, а и зная, че жените просто от завист ги дрънкат подобни глупости.

Та хубаво е когато изберете марката, която ви допада и отговаря на всичките условия да потърсите и различни мнения в търсачката. Винаги ще има такива мнения , като приятелката на приятелка на братовчедка и сестра.., но има доста съвестни потребители, които ще ви ориентират много точно в това правилен, или не е направения от вас избор на матрак. Ако пък няма коментари и мнения, намерете някой форум, или статия по въпроса и пуснете един коментар. Винаги ще се намери някой нормален човечец, да ви отговори и да ви насочи. Въпросните матраци имат още няколко предимства, но всеки, човек си има предпочитания индивидуалност, така че добре е сами да разберете какво търсите да направите сами избора си.
Можете да прочетете още за матраците тук.

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Стоки и услуги 6158536599543922888

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item