stoineff

Мъж уби с желязна вила куче

Вила57-годишен мъж намери труп на куче със завързан сезал на врата в имота си в село Масларево, съобщи Дарик. Оказва се, че то е било убито преди седмица с метална вила от 36-годишен мъж. След убийството жестокият насилник преместил трупа на кучето в съседния двор.

В четвъртък, в полицейското управление в П. Тръмбеш е получен сигнал от мъж, който съобщил, че в наследствения си имот в селото е намерил умрялото животно. На мястото е изпратен полицейски екип. След извършения оглед в присъствието на ветеринарен лекар е установено, че по кучето видимо личат следи от проявено насилие. На този етап не е известна породата на животното.

След проведено разследване е открит жестокия насилник. Това е 36-годишният А. Ц., който е известен на полицията. Преди около седмица той ударил кучето с метална вила и причинил смъртта му. След това влачейки го по земята, е преместил трупа в двора на съседния имот.

По случая в полицейското управление е започнато досъдебно производство за проява на жестокост и причиняване на смърт на животно.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 5418179678893751883

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item