stoineff

Взрив, или лошо време е причина за самолетната катастрофа в Лаос - убитите са 44 души

air crash

Самолет АТR-72 на авиокомпанията Lao Airlines падна в река Меконг, съобщи Bangkok Post.По предварителни данни, всичките 39 души, както и 5 души от екипажа,, намиращи се на борда, са загинали.

Катастрофата е станала в 16 часа местно време. Самолетът е летял от столицата на Лаос към град Паксе и е паднал в момента, когато е правил заход, за да кацне на пистата там. Според полицията, вероятно причина за катастрофата са лошите метеорологични условия в района.

Има обаче и твърдения на очевидци, които са видели взрив още във въздуха, така че сега на разследващите предстои да изяснят каква е истинската причина за падането на самолета.

Днес стана и още един инцидент със самолет, този път в Индия. По време на полет от обшивката на лайнера “Боинг” 787 се откъсна парче от обшивката. За щастие, самолетът е кацнал успешно, а след това при преглед се установило, че в корпуса му има голяма дупка.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Свят 7993132334967172754

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item