stoineff

Неделина Сотирова е била бита, тормозена и държана насила преди да падне от тераса на жилищен блок 87

Неделина Сотирова
Неделина Сотирова

24-годишно момиче полетя от тераса на жилищен блок 87 в бургаския жк „Славейков". Инцидентът е станал малко след полунощ. 

Пострадалата се казва Неделина Сотирова и е от Айтос, съобщи „Флагман".
Тя е приета с опасност за живота в МБАЛ Бургас.



Красавицата работила като хостеса в дискотека "Ориндж" в Слънчев бряг. Според съседи, причината за нейния мистериозен полет е любовна драма с участието на управителя на дискотеката, който живеел в блока, откъдето пада Неделина.


Момичето е на 24 години и е студентка в Икономическия университет във Варна в специалност "Управление на продажбите и мърчандайзинг". 

Преди това Неделина е завършила средното си образование в родния си град - Айтос. Като ученичка Неделина била отличничка, будно и умно дете, вземала е участие във всички училищни прояви. Завършила е СОУ "Христо Ботев" в Айтос.

Неделина Сотирова

Неделина Сотирова е била бита, тормозена и държана насила в апартамента от приятеля си. Красивата айтозлийка, макар и тежно контузена, е контактна и е разказала пред полицаи, че се е опитвала да избяга и така е паднала от трети етаж.



Мъжът, с който Неделина е живеела под един покрив известно време, е прибран в ареста и цял ден е разпитван. Обвинение обаче все още не му е повдигнато, пише “24 часа”.

По случая е започнало разследване за противозаконно лишаване от свобода и отвличане. Младате жена е приета в бургаската болница малко след полунощ. Най-вероятно тя е паднала на дясната си страна, където са и най-сериозните травми.

Тя е с фрактури на таза на няколко места, комоцио и счупен прешлен. Засега няма опасност от обездвижване. Загубила е доста кръв. Лекарите следят състоянието й непрекъснато, тъй като се притесняват от вътрешни кръвоизливи.

Георги Герганов е приятелят на  Неделена . Той учел първо в бургаския университет „Проф. Асен Златаров“, но сега довършвал образованието си в Свободния университет.


Мненията за него за крайно противоречиви – от отворено и интелегентно момче с няколко говорими езика – до пълно леке, съобщава бургаският сайт "Флагман". Георги е управителят на дискотека „Ориндж“ в Слънчев бряг, където често е участник в купоните. Собственик на заведението е Костадин Ралев, с когото не успяхме да се свържем. Момичето е работело там като хостеса.

Взети са проби за алкохол и наркотици и от двамата участници в снощната любовна драма, завършила трагично с пролятата от Неделина кръв.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини бг 8606339047484349554

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item