stoineff

Какво могат да научат мъжете от женската мода?

мъжки и дамски дрехи онлайн

Трябва да призная , понякога съм невероятно разочарован мъжкия стил и мода. Пиша за дрехи и мода от доста дълго време за http://blekaut.com/, но едва напоследък се натъкнах на нещо, което не бях очаквал. Извор на нови идеи и понятия за мъжкият стил, от много неочаквано място – женската мода!

Не ме разбирайте погрешно! Не искам да кажа , че искам да се носят женски дрехи! Идеята е, че жените, поне качествените, разбират и се занимават с мода, много по-дълго от нас мъжете. Когато става въпрос за цветови комбинации, материи или платове, жените са истински майстори. Модата е все още една игра на жените, така че защо да не се учим от най-добрите?
Кой казва, че не можем да откраднем от тях?

Има много повече пресечни точки между мъжките и дамските дрехи, отколкото предполагаш. Така че, защо не приложиш съветите, които съм написал, следващия път когато търсиш какво и как да облечеш. Подготвил съм ти три съвета, които можеш да приложиш веднага. Съвети, които ще те изстрелят далеч напред в целта ти да изглеждаш страхотно!

Ако търсиш новият си любим магазин за дрехи, пазарувай мъжки ризи.  Насладете се на богат избор и чудесно обслужване, всичко това на достъпна цена…


Повече фантазия, по-малко ограничения

Има тенденция да се спазват и налагат твърде много правила относно начина, по който мъжете се обличат. "Мъжете не се нуждаят от много възможности за обличане, само от правилните" е първата фраза, която изскача в ума ми. И докато това все още е вярно, то може да води до доста скучна и „дървена” визия.

От друга страна, жените нямат проблем със смесването и комбинирането на официални и ежедневни дрехи.По този начин, те създават майсторски балансиран външен вид, и то благодарение на това, че при тях важат малко ограничения. Всеки мъж го е забелязал – на жената и е позволено да носи почти всичко. Да комбинира. Да изменя. Да фантазира…
Ephorial.com

За мъжете, това може да бъде нещо толкова просто като носенето на сако с мокасини или кецове. Мокасини с костюм или смесването на смокинг с дънки. Така или иначе, да експериментираш с дрехите си е добър избор. Може да бъдеш доста приятно изненадан от резултатите.

Цветове


Един от постоянните признаци на дамската мода е, че цветовете, използвани за създаване на аутфити, изглеждат винаги безупречно. Следващият път, когато видиш момиче, което мислиш,че наистина е „заковала” цветовата схема на дрехите си, отдели малко време да помислиш защо ти харесва и как да го копираш.
За съжаление в България, цветовете на дрехите при мъжете, че и при жените, е доста зле – доста проста и без нищо, което да грабне окото. Или всичко е черно и невзрачно или е доста кичозно и дразнещо.
Нека вземем урок от добре обличащите се дами как да овладеем цветовете. Изследвай и научавай как да комбинираш, подсилваш или балансираш цветовете на различните части от облеклото ти.
(Преглеждай често блога на онлайн магазина ни за мъжки и дамски дрехи. Там доста често говорим за мода и стил, има какво да научиш…)

Изхвърли униформите

Почти всеки си има своята „униформа” – дрешки, които обича да носи и не харесва да сваля. Признавам, и аз имам своята униформа към която се придържам през повечето време – дънки, тениска, сако и хубави черни обувки. Ден след ден, месец след месец,година след година винаги ми харесва да си ги нося.

Мъжете са склонни да го играят на сигурно с външният си вид. Така ги устройва, а и това отговаря на техния начин на живот. Момичетата, от друга страна , имат всичката забава на света!
Сутрин може да бъде облечена като сериозна бизнес дама, на обед да изглежда младежки с кецове и шарени тениски, а вечер нещо съвсем друго…

Те често се отнасят с дните, като шанс да изразят с дамските си дрехи уникален аспект от тяхната личност. Нека вземем ценен урок от тях и нека започнем да правим по-смели избори с облеклото си всеки ден. Смени черното сако и бялата риза със сив блейзър и пуловер. Смени маратонките с хубави обувки. Може пък и да ти хареса...

Защо да не експериментираш и ти със стила си?



Финални размисли…

Следващия път, когато се нуждаеш от вдъхновение, или смяташ, че всички дрехи са ти доскучали, не забравяй, че има цял друг „пазар” от който да черпиш идеи и вдъхновение. Пазара на женската мода!

Защо не се включиш в него и не откраднеш някои идеи?
Следващия път, когато видиш жена, чийто стил те кара да и се възхитиш, се опитай да разбереш какво я прави толкова стилна. Изучи детайлите, които я карат да изпъква, копирай и прилагай. След известно време ще имаш усет за това кое е добре и кое не. Ще можеш да сглобяваш уникални комбинации от дрехи, които ще привличат погледите на жените. А това повярвай ми, е нещо много приятно…

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Стоки и услуги 5502060091098441460

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item