stoineff

Колкото е по-лека една жена, толкова са по-тежки разходите по нея

Леки жени

Е какво очаквахте, от такова заглавие освен поредната глупост. В случая този закон на Архимед, или Питагор не съм сигурен (може и на Нютон да е) се оказа верен. Взимаме средно лека жена - около 45 - 50 кг.


 Сега.. какви са разходите... храна, ток, вода, шампоан с алое и жожоба, 1 тон мазила, кремове и грим .. отпадат .. това са разходи, за всяка жена. С какво е по - особена леката? Ми първо ще трябва да и купите цици. Сега един известен доктор ги слага сваля, прави всичко с тях.

Силиконови. Не, не .. не става с акрилен, нито пък със санитарен силикон .. ще трябва да ги купите.. по размер.. Тук качеството варира съответно и цената - от 3000 до + безкрайност (последната цифра зависи от капризността на леката жена и дали знае какво иска). Веднага след като написах това в скобите се сетих, че жена дето "знае какво иска" на практика няма.. било тя лека, или тежка. Няма да описвам всички корекции, които можете да извършите с женицата, но идеята е, че ако е 45 кг. можете да си я направите такава каквото пожелаете (даже е модерно)

Следващия разход на леката жена е Мини Купъра. Трябва да и купите това е.. и то да е новичък. Гориво, сервиз.. също си е разход и отново за вас.. Познавам един дето успя да вземе едно Пежо - 307,  но това са изключения.

Шопинг. това ще го оставя без коментар, но колкото по - лека е жената толкова по - тежки са торбите с които се движи по време на тази велика дейност.

И последно, но не по разходи са SPA и козметични процедури... Няма как ако не искате да ви гъдкат мустачките на вашата избраница и да не ви драска с напуканите си петички е необходимо да отделите това перо от бюджета си..

Тъй мили, леки дами...

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Мисли 3857353314788012201

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item