stoineff

Мадона скандализира света в интервю: Исус е секси

madonna-crist

Мадона отново разтърси света. Този път в интервю за изданието „Харпърс Базар". Тя шокира с изказвания от рода, че е провокирала и е опитвала да се наложи с изказвания от рода на " Исус е секси" и с признанието, че е била изнасилена на покрива с нож опрян в гърба,когато пристигнала от родния Мичиган в Ню Йорк преди години.


В интервюто си пред изданието, кралицата на попа споделя лично, че при пристигането си мегаполисът не я е посрещнал "с отворени обятия".

"През първата година ме ограбиха с насочен срещу мен пистолет, изнасилиха ме на покрива на сграда, където ме бутаха с нож в гърба, апартаментът ми бе разбиван три пъти. Не зная защо го правеха, вече нямах нищо ценно, след като ми откраднаха радиото първия път", споделя певицата.

Тя разказва в интервюто си  за първите си години като поп звезда, за  връзка си с религията, както и провокациите към установения ред.

 На 25 "носех колкото е възможно повече разпятия около врата си и казвах на хората в интервюта, че го правя, защото мисля Исус за секси. OK ... той беше секси, но го казвах и за да провокирам", признава Мадона. "

Имах странни отношения с религията. Аз вярвам много в ритуалите, тъй като те не са във вреда на никого. Но не съм голям фен на правилата. Въпреки това, ние не можем да живеем в свят без ред", казва тя.

"Но за мен има разлика между правила и ред. Редът е това, което се случва, когато думите и действията сближават хората вместо да ги раздалечават. Да, обичам да провокирам, защото това е в ДНК-то ми. Но в девет от десет пъти аз не го правя без причина", твърди тя.

В откровеното интервю за „Харпърс Базар" певицата разказва също и за съпрузите си, за преместването в Лондон, за завръщането си в Ню Йорк, за четирите си деца, които учи "да поемат рискове и да решават да правят нещо, защото то е добро за тях, а не защото "така правят всички".
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини 2612762658444069165

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item