stoineff

Пловдивчанина Иван Василев наръгал приятеля си и го бутнал в пропаст

Пловдив, Сахат Тепе

Обвинение за опит умишлено убийство с особена жестокост е повдигнато на рецидивиста Иван Василев

За да прикрие 4 въоръжени обира, рецидивист наркоман бутнал свой приятел от 40-метрова пропаст на Сахат тепе в Пловдив, а след това го наръгал с нож в корема. Обвинителният акт срещу него е внесен в съда от окръжната прокуратура и мъжът ще бъде съден за умишлен опит за убийство, извършен с особена жестокост.

Извършителят Иван Василев бил съден три пъти за грабежи, а по две от присъдите лежал общо към 10 години в затвора, се казва в обвинителния акт срещу него.

В началото на 2013 г. бил вече на свобода и ударил тото пункт на бул. „Копривщица”, два денонощни магазина и офис на туристическа агенция. Разследващите били по петите на Иван и повикали неговия приятел Георги, за да го разпитат. В районното Георги казал каквото знае за серията въоръжени обири, а няколко дни по-късно извършителят Иван му се обадил по телефона с предложение да пият кафе на Главната.

След като се срещнали, се качили на Сахат тепе. Иван седнал на ръба на дълбока 40-метрова урва и поканил другия младеж да дойде до него. След кратко колебание Георги все пак седнал над пропастта, а малко по-късно Иван го ритнал в гърба и го бутнал в дълбокото.
Георги оцелял при падането с тежка рана на крака, тъй като дърво омекотило удара. Рецидивистът слязъл при ранения, извадил от борсетата нож с 8-сантиметрово острие и го пробол в корема. Случайни пешеходци извикали Бърза помощ и Георги оцелял по чудо.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Пловдив 1598066000250481537

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item