stoineff

Обраха Интернешънъл Асет Банк във Враца

vraca obir

Маскирани и въоръжени лица, обраха клона на "Интернешънъл Асет Банк" (Известна с това, че се контролира от Младен Михалев - Маджо) във Враца. Крадците нападнали охранител от фирмата за инкасо, който излизал от сградата на банката и задигнали необявена сума пари.


При обира е имало престрелка и в момента полиция проверява всичките паркирани наоколо автомобили, тъй като част от тях са пробити от куршуми, съобщава tribali.info. Нападнатият охранител е толкова объркан, че още не може да посочи конкретни факти за нападателите си.

Районът около "Интернешънъл Асет Банк" е отцепен и десетки полицаи обикалят съседните улици и сгради и проверяват всички минувачи и обществени помещения. Банката е контролирана от знаковия бизнесмен Младен Михалев-Маджо, което гарантира доста ядове за смелите обирджии.

Според източник, пожелал анонимност обаче, тази вечер е имало опит за обир на врачанския клон на банката, но нападателите са си тръгнали без пари, тъй като нощният охранител Генади е стрелял по бандитите и така е успял да опази инкасото. Храбрият служител е известен офроуд състезател и е действал според инструкциите на институцията.

Най-рано утре се очаква официална информация от полицията във Враца дали нападателите са успели да си тръгнат с торбите с инкасо или с празни ръце.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 2615295489051592717

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item