stoineff

Източиха 10 000 евро от банковата сметка на благоевградски лекар

10 000  euro

Доктор К. Марков се е оплакал, че от сметката му в Си Банк мистериозно е изчезнала сумато от 10 000 евро. Парите ми изчезнаха от банка. Някой е изтеглил 10 000 Евро вместо мен, пише местното издание struma.com.


Благоевградският лекар направил депозит от 10 000 Евро и три години по-късно решил да си изтегли влога заедно с лихвите - общо около 13 000 евро.

Когато отишъл в банката разбрал, че на три пъти парите му са били изтеглени. Два транша по 2 000 евро и веднъж 6 500 Евро. Данните му съвпадат, но подписът е различен. Незабавно той сезирал полиция и прокуратура и до края на месеца се очакват експертизи.

"Аз съм шокиран. Нямам обяснение за това, което се случи. На три транша парите ми са изтеглени. От банката вдигат рамене и твърдят, че аз съм изтеглил влога си. Ужасно нещо, защото разчитах на тези пари. Искрено се надявам полицията и прокуратурата да си свършат работата. Не желая да изразявам мнение и за банката докато не пристигнат експертизите", каза д-р Марков.

От полицията твърдят, че подобно нещо с използване точните лични данни и ЕГН на клиента могат да станат единствено с участието на банков служител. По данни на потърпевшия от банката мълчат и месеци не предприемат никакви действия за изясняване на ситуацията.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 3501008108910045491

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item