stoineff

Бебе почина след като два пъти е върнато за домашно лечение от Спешен кабинет


Детенце на годинка и половина, почина вчера сутринта


Детенце на годинка и половина, почина вчера сутринта. По случая полицията води разследване, тъй като според официалната информация доктори са го върнали  2 пъти  от спешен кабинет

 за да продължи  лечението си в домашни условия. Информацията е  потвърдена от  общинският съветник Бранимир Иванов, който е цитиран от "Дарик".



Вторник вечерта около 22 часа момченцето е заведено за преглед в спешния кабинет на детското отделение в УМБАЛ „Свети Георги". Дежурният екип преглежда детето и изписва рецепта за антибиотично лечение в домашна обстановка.

Първоначалните симптоми са били като на обострен бронхит.


След няколко часа детето е върнато за втори преглед, но отново не е хоспитализирано. Малко по-късно, към 3 и половина сутринта, момченцето е починало.

Родителите на детето са в Германия и то се отглежда от майката и брата на бащата, твърди Дарик. Все още не са ясни причините, поради които бебето е върнато в България, но според запознати, преди 20 дни е било здраво.

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

пострадали 2810210953872033841

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item