stoineff

Добър хоспис във Варна

Искате да настаните Вашите роднини или близки в добър хоспис в гр.Варна?
Тази статия е точно за Вас за да Ви препоръчам лично моето мнение за такъв.

гр.Варна не е малък град и има няколко хосписа с различни местоположение, апаратура, персонал, обслужване, внимание към пациента, репутация, инфраструктура на сградата, ново обзавеждане/старо и други много важни неща. Забравих да спомена едно от най - важните - Парите и Качеството!

Когато напишете "хосписи варна" в чичо google излизат не много както споменах хосписи, но не е и само един, тоест Вие имате реалното право да разгледате всичките примерно 5-6 и да прецените индивидуално според техните сайтове и мнения като това. Това е единия по - бърз вариант, другия е разбира се да тръгните един ден с колата ( защото с автобуси ще е доста сложно ) да разгледате всичките и да изберете по - този начин. Сега като се замисля, вторият вариант е доста по - добър, но отнема доста време, единия хоспис е в аспарухово, другия на албена, третия другаде... това си е доста голямо разтояние ( ако сте от гр.Варна ще разберете. )

Няма да давам странично мнение за места които не съм посещавал! Ще споделя с Вас, че е добре да посетите " Хоспис Надежда Варна " Това е един чудесен, сравнително нов хоспис на удобно място в града с голям паркинг отпред, с хубава инфраструктура, много добро качество на персонала и определено нормални и разумни цени.

Те предлагат следните услуги :

1.СТАЦИОНАР
2.ДНЕВЕН СТАЦИОНАР
3.МОБИЛНИ ГРИЖИ

Можете да видите този видео клип:


За повече информация относно хосписа във варна посетете неговата лична страница от тук

related

Хосписи варна 1418108818621796086

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item