stoineff

ЕС отпуска пари за бежанците

sirijski-bezhanci

Следващата седмица предстои да бъде отпусната финансова подкрепа от европейската общност във връзка с проблемите с бежанците. 

Това е уверила еврокомисар Кристалина Георгиева, на среща с премиера Пламен Орешарски и с върховния комисар на ООН за бежанците Антониу Гутериш.

С върховния комисар на ООН за бежанците Антониу Гутериш обсъдихме различни аспекти на най-важния за нашата страна в момента въпрос – за бежанците. Това каза премиерът Пламен Орешарски, след срещата му с него.

Запознах върховния комисар с това, което правим от лятото насам, но и с решимостта ни да отстраняваме проблемите и да осигурим защита на сирийските граждани, които търсят помощ. Засилили сме контрола на емигрантите, за да не допуснем хора със съмнителни мотиви в страната. Благодарих за подкрепата, до момента. Върховният комисар се отзова на нашето искане да продължи тази подкрепа.

На срещата присъстваше и еврокомисарят Кристалина Георгиева, която даде оценка на действията, които са предприети до момента. Тя ни увери, че финансовата подкрепа от общността предстои да бъде отпусната следващата седмица, обясни премиерът Орешарски.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

пострадали 1245387641211750452

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item